Felületi megjelenés

A felületi megjelenés sokszínűsége

 

Számos ok kínálkozik, amiért tervei megvalósításához érdemes a VMZINC-et választania. A cink természetéből adódóan ellenáll a korróziónak, rendkívül tartós és nem igényel költséges karbantartást. Továbbá a cink rugalmassága, alakíthatósága és sokszínűsége kellemes megjelenéssel párosul, melynek eredményeképp ez az anyag a legjobb választás a fantáziadús építési projektek megvalósításához. Függetlenül attól, hogy felújítás vagy új építés, hagyományos vagy avantgárd formatervezés, a cink elegáns partnere a legtöbb burkolóanyagnak, mivel tökéletes összhangban áll a fával, üveggel, kővel és egyéb anyagokkal.

Annak érdekében, hogy az Ön építési vagy felújítási projektjéhez használt burkolat megfeleljen az elképzeléseinek, a VMZINC a különböző megjelenésű felületek széles skáláját kínálja:

Színeinket megnézheti: ITT

Színmintát igényeljen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Legújabb fekete árnyalatainkat megtekinthetik: ITT

Fekete színmintát igényeljen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.