ÚJ PIGMENTO® SZÍNEK

 

Az VMZINC előpatinázott titáncink termékei mostantól már egyedi színekben is megrendelhetőek. Az új színek kiegészítik a korábbi PIGMENTO® színskálát, amely eddig a következő színek állt: kéregbarna, zuzmózöld, téglavörös, hamukék. A horganynál megszokott jó megmunkálhatóság és a fémes felület karakteres textúrája a színpaletta standard és új színeinél is megmaradtak.

Mivel a különleges színű tetőfedő és homlokzatburkoló lemezeket egyedileg készítjük el, a gyártási folyamat során megrendelő elképzeléseinek megvalósítására is lehetőség van. Így még változatosabb építészeti megoldások születhetnek a titáncink lemezekből. A színpaletta minden PIGMENTO lemeze és szalagja illeszkedik a legkülönbözőbb rendszerekhez. A megmunkálási technológia egyezik a horganynál megszokottal. Készíthető: állókorcos fedés, lécbetétes fedés, rombusz fedés vagy akár kazettás homlokzat is.

A kibővített PIGMENTO® színpaletta termékeire is ugyanazok jellemzők, mint a titáncinkre általában: korrózióállóság, színtartóság, a speciális felületképzésnek köszönhetően nem látszanak meg rajtuk az ujjlenyomatok. A felületek megfelelnek az EN 988 szabvány követelményeinek, nem mérgezőek és alapvetően környezetkímélőek.