VMZINC belsőépítészeknek is

Időtlen szépséget a belső terekbe!

A VMZinc nemes és természetes felületének,  könnyű szerelhetőségének köszönhetően ideális belsőépítészeti felhasználásra is. Legyen a tervezési feladat egy elegáns szálloda lobbyja, egy exkluzív bemutatóterem, egy multimedia könyvtár vagy egy luxuslakás nappalija, a VMZinc jó választás!

A VMZinc termékek belső terekben való alkalmazása innovatív válasz a nyers szerkezet gyors, esztétikus és időtálló felöltöztetésére. Összehangolja az épület külső és belső megjelenését, fokozza a belső terek hangulatát. A vagány megoldás emlékezetes élményt nyújt az épület használóinak. A titáncink nem igényel felületkezelést, karbantartást, az anyag nem korrodálódik.

majd' 200 éves hagyomány:

Falak, bútorok vagy akár a mennyezet beborítása fémlemezzel a kiforrott megmunkálási technológiának köszönhetően könnyen kivitelezhető.

A VMZinc különböző kis-és nagyelemes rendszereinek fény-árnyék játéka, a sík, színezett és perforált lemezeinek nemes felülete változatos megoldásokra inspirálja a tervezőket.

 

Belsőépítészeti rendszerek

Több homlokzati rendszerünk is alkalmas belősépítészeti felhasználásra:

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a QUARTZ-ZINC® és az ANTHRA-ZINC® lemezeket VMZ Strat felülettel ajánlott rendelni, hogy az ujjlenyomatok ne látszódjanak meg az elkészült burkolaton. A PIGMENTO® és az AZENGAR® lemezek gyárilag ezzel a bevonattal készülnek, és kereskedelemi forgalomba is így kerülnek.

Bővebb információért, anyagmintáért keressen minket!