Különleges megoldások

Az Ön kívánságaihoz igazítjuk szabványos rendszereinket, vagy egyedi megoldásokat hozunk létre az Ön speciális igényeinek megfelelően.

Fontos számunkra, hogy az építészeknek lehetőséget adjunk arra, hogy olyan különleges kialakítást hozzanak létre, amely megfelel a különleges igényeknek. Elsősorban a homlokzati alkalmazások esetében egyes építészeti elképzelések a széles termékválaszték ellenére sem valósíthatók meg. Gyakran azonban a különböző rendszerek és technológiák kombinálhatók, így a lehetőségek nagymértékben kibővülnek. 

A különleges megoldásokért forduljon munkatársainkhoz. Szívesen adunk tanácsot és javasolunk innovatív megoldásokat, amelyek megfelelnek a költségvetés követelményeinek és lehetővé teszik az ipari szabványok betartását.


Perforáció

Perforáció

A perforáció új lehetőséget kínál az egyedi épületek tervezéséhez.  A perforáció az esztétikumon túlmenően olyan fényjátékot hoz létre, ami megeleveníti az épületet, és javítja annak hőkomfortját is. A homlokzatok a perforációk méretétől függően többé-kevésbé áttetszőek, amelyek a lakók intimitása megőrzését is lehetővé teszik.


Préselés

Préselés

Egyes VMZINC-megoldások, mint például az szögkorcos burkolatok, a reliefminták révén egyedi megoldásokká válnak, amelyek eredetiséget és markáns megjelenést kölcsönöznek a tetőknek vagy a homlokzatoknak. A reliefminták számos változata megvalósítható, kérjen tőlünk tájékoztatást. 

Különleges formák

Különleges formák

Különleges geometriájú síkpanelek, a homlokzatnak szokatlan megjelenést kölcsönző szegélyprofilok, az épület háromdimenziós idomaihoz igazodó innovatív rendszerek. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást, és megvalósítani azt.

Beltéri alkalmazás

Beltéri alkalmazás

VMZINC: egy olyan nemes és örök anyag, amely az Ön belső tereit is feldobja.

Kortárs stílusával, tiszta vonalvezetésével, szaténos megjelenésével és irizáló hatásával a cink mára a belső terek építészeti elemévé vált, amely elegánsan burkolhat sokféle helyiséget: irodai várakozótereket, szállodákat, üzleteket, könyvtárakat, színházakat, ...

Minden innovatív megoldásunk többféle kivitelben, standard és egyedi színekben is elkészíthető.

Fedezze fel felületeinket