KÖNYVAJÁNLÓ

 

Szántó A. László: Bádogos munkák kivitelezési és kalkulációs segédlete 

Könyvünk a 2013-ban hiánypótlóként – azóta orosz nyelven is – megjelent, négy kötetes Nagy Bádogos Könyv és a 2017-ben kiadott, huszonegy könyvből álló Tetőfedő-bádogos kézikönyv sorozat legújabb darabja.

A szabványok, az anyaggyártók kivitelezési előírásainak és a gyakorlati tapasztalatok felhasználásával készült könyv pontosan meghatározza az egyes bádogos munkák árainak kialakításait; az anyagárak és a munkadíj képzéseinek részletes, tételes számításait.

A teljesség igényével kitér a speciális esetekre; a különleges körülmények költségeinek pontos kalkulációjára is. Segítségével precíz és megbízható árajánlatok készíthetők.

A tető- és épületbádogos, valamint a kapcsolódó társszakmák kötelező kézikönyve. A 138 db gyakorlati kalkulációval, 125 db táblázattal, 670 db színes ábrával, a felhasznált anyagok műszaki paramétereinek bemutatásával dokumentáljuk az értékes kivitelezési és kalkulációs segédletet, inspirációt nyújtva ezzel a szakma gyakorlóinak, beruházóknak, műszaki előkészítőknek, tervezőknek, kivitelezőknek egyaránt.

A szakma doyenjének, 44 éves bádogos pályafutását megkoronázó mesterműve 455 oldalon, 2020 májusában jelent meg a Műszaki Könyvek Kft. gondozásában.

Megrendelés: itt