FONTOS! TERMÉKVISSZAHÍVÁS: ZINN 7 FORRASZTÓVÍZ

FONTOS! Termékvisszahívás: ZINN 7 forrasztóvíz 

 

Tisztelt Vásárlóink!

 

A Zinn 7 jelzésű termékünk (cikkszám 5763), ami a VMZINC lemezek és szalagok forrasztás előtti tisztítására szolgál, sok éve népszerű termék a piacon.

Beszállítónk jelezte, hogy a termék egyik összetevőjét nemrégiben betiltotta az Európai Unió környezetvédelmi rendelete, a REACH. Ez a komponens a fém felületek maratásánál játszik szerepet, így a termék jelenlegi összetételében 2021. január 4. után nem forgalmazható.

Társaságunk elkötelezett termékei biztonsága iránt, emiatt azonnali hatállyal visszahívja a Zinn 7 jelzésű termékét. Kérünk minden vásárlót, hogy a terméket 2021. március 31-ig juttassák el budakeszi raktáráruházunkba.

A vételár levásárolható vagy a forrasztóvizet egy megfelelő alternatívával helyettesítjük. A termékek elszállításáról és a biztonsági előírások szerinti megsemmisítéséről beszállítónk gondoskodik.

Folyamatban van az Európai Uniós szabályoknak is megfelelő, módosított összetételű Zinn 7 forrasztóvíz gyártása. A termék néhány héten belül kerül forgalomba. Amint pontosabb szállítási információnk van, értesítjük Önöket. Az átállás ideje alatt a Zinn 7 kiváltására a Deca VMZINC forrasztóvizet ajánljuk, mely használható natúr felületű horganylemezek (titáncink) forrasztás előtti tisztítására.

Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, és mindent megteszünk a gördülékeny átállásért.

 

Budakeszi, 2021. február 5.

 

Tisztelettel,

 

Erik Andersen

ügyvezető

VM Building Solutions Hungary