A FEKETE ÖT ÚJ ÁRNYALATA

 

A fekete 5 új árnyalata

A fekete alapszín az építészeknek, mert az egyik legjobb eszköz a luxus hangsúlyozására. Az ANTHRA ZINC* előpatinázott felülete egészen más hatást kelt, mint egy horganyzott, lakkozott vagy bevonatos lemez. Azok steril megjelenésével szemben ez egy intenzív, élő felület, ami nem szokványos és szépen öregszik.

Népszerűsége miatt az elmúlt években a fekete árnyalatait helyezték a kutatás és fejlesztés középpontjába. Az eredmény, öt új árnyalat kifejlesztése. 

A minőség maradt a 40 éve megszokott. Az új lemezek éppolyan jól megmunkálhatók, mint a VMZINC ismert fekete lemeze, az ANTHRA ZINC.

A színminták előrendelhetők Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kattintva. 

A fekete nem divat és nemcsak időlegesen jött divatba, mert a fekete időtlen.

* Az 1978-ban létrehozott ANTHRA ZINC a világon a legtöbbet eladott fekete cink. Selymes, matt textúrája valóban egyedi. Ipari termelése a legigényesebb, ami létezik. A mai napig a VMZINC az egyetlen olyan gyártó, aki képes állandó, szabályos felületi minőséget biztosítani, ami garancia a minőségre és a homogenitásra, ha a cink (különösen a homlokzatokon) nagy felületeken látható.