Bádogos továbbképzés 2022

   

 

.... IDÉN IS LESZ BÁDOGOS TOVÁBBKÉPZÉS!

 

   

Előzetesen már lehet jelentkezni Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy telefonon: +36 23 452 452

A részletekről  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. érdeklődhetnek! 

 

   

A KÉPZÉSRŐL

Hagyományosan két alapmodulban tartjuk a VMZINC PRO-ZINC bádogos oktatást, de a megszokott tanmenettől el lehet térni. Gondot okoz egy csomópont kialakítása? Segítünk megtanulni, begyakorolni!

 

A képzés időpontjai: január, február és március. Jelentkezés folyamatosan Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés helyszíne: VM ZINC központ, 2092 Budakeszi, Kagyló utca 4-6.

Az oktatók: Szántó A. László és Kozma Gyula

Kik vehetnek részt a képzésen: bádogos tetőfedő, ács, de tervezőket is szívesen látunk.

Jelentkezési feltétel nincs

Jelentkezési határidő: A képzés indulása előtt egy héttel lezárjuk a jelentkezésket.

 

A képzés költsége:

I. modul:

a.) variáció: 30.000 Ft + ÁFA

b.) variáció: 60.000 Ft + ÁFA. A képzés díja 6 hónapon belül teljes összegben levásárolható.

II. modul 

a.) variáció: 50.000 Ft + ÁFA

b.) variáció: 90.000 Ft + ÁFA. A képzés díja 6 hónapon belül teljes összegben levásárolható.

 

IDŐPONTOK 2022 tél-tavasz:

I. modul:

január 24-26.

február 7-9.

február 21-23.

március 7-9.

 

II.modul

március 21-23.

március 28-30.

   

A VMZINC PRO-ZINC képzést két modulban indítjuk.

Az I. modul témája az alacsony hajlású tetők (7°-25°) kettős állókorcos fedése.

A háromnapos tanfolyam első napján elméleti oktatás, a második és harmadik napon gyakorlati oktatás folyik. A gyakorlati oktatás keretében a kettős állókorcos fedés fontosabb csomópontjait, így: az eresz, a gerinc, és a tetőáttörések kialakításait tanítjuk meg. A harmadik napon a résztvevők a forrasztást is gyakorolhatják.

Nálunk van „kívánságműsor” - azaz a tananyagon kívül olyan csomópontokkal is foglalkozhatnak a résztvevők, amelyek a gyakorlati munkájuk során gondot okoz nekik, pl.: tetősíkablakok szegélyezése, kémények beburkolása, ablakpárkányok kialakítása. Oktatóink szívesen adnak elméleti és gyakorlati tanácsokat.

 

A VMZINC PRO-ZINC II. modul témája a VMZINC homlokzatburkolatok készítése. A kétnapos képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll. Általánosan szó lesz az Interlocking panel, Mozaik, Flat Lock panel, Sinus panel, kettős állókorcos homlokzatokról.

A képzés az átszellőztetett VMZINC homlokzatburkolatok általános csomópontjaira fókuszál: alsó és felső lezárások, ablak csomópontok, pozitív és negatív sarkok. A hajlítási és a forrasztási technikákat is átismételjük. A cél: a résztvevők alaptudását elmélyíteni, hogy bátrabban és hatékonyabban dolgozzanak a VMZINC titáncink termékeivel.

 

Mindegyik képzésünk min. 3 jelentkező esetén indul.

   
 

NÁLUNK VAN KÍVÁNSÁGMŰSOR!

- azaz a tananyagon kívül olyan csomópontokkal is foglalkozhatnak a résztvevők, amelyek a gyakorlati munkájuk során gondot okoz nekik, pl.: tetősíkablakok szegélyezése, kémények beburkolása, ablakpárkányok kialakítása. Oktatóink szívesen adnak elméleti és gyakorlati tanácsokat.