ÉV TETŐJE NÍVÓDÍJ

   

Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) idén is meghirdeti a közel 30 éves múltra visszatekintő "Év tetője nívódíj pályázat"-ot.

Pályzázati kiírás letölthető: itt  

Útmutató: itt  

A pályázat célja az építészeti (funkcionális és esztétikai), műszaki és technológiai, valamint gazdaságossági szempontok összehangolásával tervezett és kivitelezett igényes tetők népszerűsítése, a minőségi szakmunka elismerése és felmutatása.

Pályázni lehet minden olyan Magyarországon építés jogilag rendezett engedélyek alapján megépült lakó-, köz-, ipari vagy mezőgazdasági épület tetőjével vagy homlokzatával, mely 2020. január 1. és 2021. december 31. között került átadásra és teljesen elkészült.

Pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a https://emsz.hu/ev-tetoje-2022/ oldalon keresztül.

A pályázati felület 2022. január 31-én nyílik meg. A pályázatokat 2022. február 15-én 24.00 óráig lehet benyújtani, ezután a felület lezár.

További információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

*A képen a máramarosi kultúrpalota felújítása nem magyarországi példa. A korábbi palafedést váltották ki fémből készült kiselemes fedésre.

Kivitelező. Ferenczi Dezső, Ornamentika S.R.L.

Anyag: VMZINC Anthra Zinc