VMZINC Magyarország

Az évente 100.000 tonnát meghaladó mennyiségben hengerelt horgany termékeket világszinten értékesítő VMZINC Építőipari Termékek Üzletága a világ vezető horgany szállítója, és kiemelkedően erős kapcsolatrendszerrel rendelkezik az európai, ázsiai és amerikai piacokon.
Az üzletág a nemzetközileg is elismert márkanév, a VMZINC® márkanév alatt komoly nemzetközi fejlesztési politikát folytat.

 

Az VMZINC olyan alkalmazási területekre helyezi a hangsúlyt, ahol tudja, hogy az anyagtudományban, vegyészetben és fémgyártásban szerzett tapasztalata révén kiemelkedő értéket tud adni, legyen szó akár a mindennapi életben elengedhetetlen termékekről, akár az új technológiai fejlesztésekben versenyelőnyt biztosító anyagokról.

 

Az VMZINC elsődleges és legfontosabb célja, hogy az anyagok fejlesztése, gyártása és újrafelhasználása révén betölthesse küldetését és jelmondatát: „Anyagok egy jobb életért!”

  history hu

 

Az VM BUILDING SOLUTIONS Hungary Kft. modern, 1500m2-es raktáráruháza Budakeszi új ipartelepén, Budapest nyugati peremén az M0-M1-M7 csomópont térségében található. Áruházunkban titán-cink lemezek, szalagok, nagyméretű tekercsek, fedőelemek, ereszcsatorna rendszerek, késztermékek és egyéb kiegészítő elemek széles skáláját forgalmazzuk. Folyamatos raktárkészleten tartott árukkal állunk vevőink rendelkezésére, de az ország több pontján is megtalálja a VMZINC® márka termékeit.

 

A francia tetőfedő szakemberek körében több mint 160 éve ismert VIEILLE MONTAGNE a 90-es években vált az VMZINC vállalatcsoport építőiparban használatos hengerelt horgany termékeinek és rendszereinek VMZINC® márkanevévé.